Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece

Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece Attēls 0 Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece Attēls 1 Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece Attēls 2 Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece Attēls 3 Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece Attēls 4 Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece Attēls 5

Miallo Modes Līgavas Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedu, Lapu Matu Ķemme Klipus par Sievietēm, Kristāla, Sudraba Krāsa, Matu Rotas, Headpiece

  • (0 Atsauksmes)

€17.70 €12.21

Tagi: fantāzija matu aksesuāri, draugs matu aksesuāri, nigth kāzu aksesuāri, doria kāzu aksesuāri, lēta kāzu aksesuāri, aksesuāri, kāzu dragees, jewerly kāzu aksesuāri, aksesuāri kāzu frizūru, kāzu aksesuāri deodema, kāzu aksesuāri taera.

(SKU: a165780)

Detalizēti Attēlu

Stils: Fashion

Struktūrvienība: Sievietes,Līgava,Bridesmaids,Meitenes,Zvaigzne,Dāma,Sievišķīgs

Zīmols: Miallo

Pievienoties miallo fanu grupa,un saņemt vairāk piedāvājumus,Ir iespēja, lai saņemtu dāvanas par brīvu.

3. Mēs ļoti ceram, ka jūs varat pievienot dažas fotogrāfijas atsauksmes.Dalīties ar savu skaistumu un laimi, lai cilvēki visā pasaulē.Paldies par jūsu atbalstu.

Roku Darbs: Jā

2 .Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Gadījumos: Kāzu Ceremoniju, Mātes diena, Vakara Pusei, Ziemassvētku,Halloween,Valentīna diena, Jubileja,Ikdienas Valkāšanai, Balles,Pludmales Kāzu Pieņemšanām un jebkuru Īpašu gadījumu

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Iepakojumā: 1gb/opp Jauku drošu Pakete

Materiāli: sakausējuma, rhinestone.crystal,vara

Izmērs visi mūsu produkti ir roku mērījumu, var būt 1-2cm kļūdu, lūdzu, saprast,

Vienuma Tips: Matu Ķemmes

1.Ja mūsu produktus padarīt jūs esat apmierināts, vai jums patīk, jūs varat noklikšķināt uz ieraksta Sirds formas zīme pievienot vēlmju sarakstā, vai caur Facebook VK un citu sociālo programmatūru, lai dalīties ar jūsu laimi jūsu draugus.Mums būs cauri kaut kādā veidā, lai jūs iegūtu vairāk atlaides, kad jūs nākamo pasūtījumu.

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes.Mēs centīsimies, lai atrisinātu šo problēmu, jums laimīgs iepirkšanās noskaņojumu.Paldies!

Dodieties uz miallo veikals, skenējot QR kodu ar Ali app un noklikšķiniet uz "+Sekot" pievienoties miallo ventilatoru grupā.Pēc tam dodieties uz sadaļu "Plūsmas".Noklikšķiniet uz pēc un atrast piedāvājumu pastu saņemt tikai ventilators kuponiem un ekskluzīvas atlaides.Jums arī ir iespēja saņemt produktus un dāvanas miallo veikals par brīvu.

Mēs ceram, ka ikviens var būt lieliska iepirkšanās manā veikalā!Mēs paļaujamies uz mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, paldies jums tik daudz!

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu projektiem un pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas ar labāko klientu apkalpošanu.

Svētku Dāvanas: Kāzu Dāvanas,Ziemassvētku dāvana,Māte 's Dienā dāvanu,Halloween dāvanu,Jaunā Gada dāvanu,Dod dāvanas tuviniekiem un draugiem

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu projektu un pakalpojumu.

  • Veids: Matu Ķemmes
  • Matu Rotas Izmēra: 29cmX7cm
  • Zīmola Nosaukums: Miallo
  • Matu Ķemme Klipus Reizes: Puse, balli, Kāzas, Dzimšanas Dienas Dāvanas
  • Stils: MODERNS
  • Formas\raksts: AUGU
  • Dāvanas: SIEVIETES, Draudzene, Sieviete
  • Sods vai Modes: Modes
  • Matu Aksesuāri, Krāsas: Zelta Krāsā, sudraba krāsa
  • Vienuma Tips: Hairwear
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Metālu Tips: vara, Cinka sakausējums
  • Modeļa Numurs: HS-J6252
  • Dzimums: SIEVIETES

 

Atstājiet Savu Citēt