180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre

180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre Attēls 0 180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre Attēls 1 180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre Attēls 2 180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre Attēls 3 180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre Attēls 4 180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre Attēls 5

180012 Trolejbusa gadījumā Biznesa lodziņā Kosmētikas gadījumā Piederumi Universālās riteņa Sastāvdaļas Universālu neslīdošu Izslēgt Piederumu stūre

  • (1 Atsauksmes)

€31.98 €16.00

Tagi: vīriešu somas somas, 4 riteņiem somas meitenes, kosmētikas iepirkšanās, tommy riteņiem somas, trolejbusa kosmētikas kaste, kārbas cilindra kosmētikas, trolejbusa kosmētikas gadījumā kosmētikas, kosmētika ratiņiem, givi koferiem, daudz somas ceļojumu.

(SKU: a221175)

Sakarā ar dažādām Kamerām, Gaismas un parāda, krāsas nekustamā objekti parādīti ar fotogrāfiju mainīsies.Paldies par sapratni!

3. Riteņu izmērs ar izmēru uzstādīšana uz bagāžnieka nav saistīti,Lūdzu, noņem riteni, saskaņā ar mūsu salīdzinošie mērījumi sniedz attēlus, kas skaidri zina, lielumu, produktu vai jums piemērots.

6. Pirms pasūtījuma, nesaprotu, ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu!Paldies par jūsu atbalstu, Mēs ceram, ka riteņi var piemērotas, lai jūsu ceļasomu!

2. Saskaņā ar riteni, oriģinālo izmēru pirkt.

Viegli uzstādīt un noņemt

4.Ceturtkārt,ja jums ir kādi jautājumi vai pieprasījumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot informāciju ,e-pastu vai tirdzniecības vadītājs.

Rezerves riteņus koferu remonts somas Rokasgrāmata Ratu somas riteņi riteņu Ratiņi, rezerves daļas

Par transportu :

1. Jo tas nav jūsu gadījums, oriģinālās papildierīces, kas var būt ļoti konsekventa, un dažas nepilnības ir neizbēgama.

4. Pirms pirkšanas, pārliecinieties, lai kontrolētu šādu izmērs (pa diagonāli attēla uz caurumu, un] mērot).Izdarīt pirkumu.

Rūpnīcas tiešā tirdzniecība

Paketi, Ieskaitot:1 pāris riteņiem= 2 riteņiem (viens labais un viens kreisais ritenis)

3.Jebkuru importa nodevas ir atbildīgs pircējs.

5. Sakarā ar apgaismojuma un ekrāna, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.Paldies jums, lūdzu, saprast.

3.Treškārt,lūdzu pārbaudiet rūpīgi pēc saņemšanas paketi un objektus.

1.mēs kuģis ietvaros 1-7 dienu laikā pēc tam, kad jūs pabeigtu maksājumu .

1.Vispirms,lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu ,adresi,pasta kods un cita informācija ir pareiza un pilnīga.

2.Otrkārt,lūdzu pārbaudiet sekošanas informāciju par izsekošanas vietnē laikā.

Padomus, lūdzu, izlasiet šādus atgādinājumus Uzmanīgi

2.Kāda veida pārraides, mēs varam to nodrošināt, ir E-pakešu un Automatizacija.lv standartiem .

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: riteņu
  • CN: Ķīna
  • Modeļa Numurs: W041
  • Materiāls: neilona
  • Svars: 0.4

 

    Atsauksmes:


  • reviewer-1
    Anonymous - 2022-08-23
      5

    Riteņi ir tāds pats, kā oriģināls, nekas no oriģinālā ir atšķirīgs. Vienīgais moments, viens ritenis nav derīgas, vai laulībā, vai ne tā tika izsūtīta.

Atstājiet Savu Citēt