2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties

2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties Attēls 0 2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties Attēls 1 2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties Attēls 2 2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties Attēls 3 2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties Attēls 4 2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties Attēls 5

2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties

  • (0 Atsauksmes)

€3.09 €1.39

Tagi: 20mm smart skatīties melna, sigma 20mm adapteri, siksna 24 22mm, skatīties joslas 20mm 10mm, skatīties joslas 80mm, watchband g 20mm, nerūsējošā tērauda folija 20mm, watchband vīriešu 20mm, nerūsējošā tērauda caurule 20mm, siksnas 22mm.

(SKU: a357472)

Krāsa: melna, zelta, pieauga zelta, sudraba

4.3 atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālā packag

1.1 Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

3.6 Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

2.2 Piezīme: Citi par samaksu, IZMANTOJOT šo saiti: https://service.Automatizacija.lv/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

4、Viegli Uzstādīt: Siksniņu, adapteri, augšas un apakšas ierīci Galaxy Watch4/par Watch4 classic var ātri uzstāja uz nosacījumu, iekavās.Nerūsējošā tērauda savienotāji dos ierīces pareizu fit.

3.3 redzamie attēli ir ne faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

2gab Nerūsējošā Tērauda adapteris Band ForSamsung Skatīties Savienotāju Nomaiņa 20mm Band ForSamsung Galaxy Watch4 Smart Skatīties

2.1 Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

4.2 NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

3. Aabout Piegāde:

4.1 Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Aizzīmju Punktiem: 1、Ideāls Savienotājs: 20mm siksna adapteris ir lieliski piemērota Galaxy Watch4/par Watch4 klasika.

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO),Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

4. Atgriešanās un Kompensāciju:

3、Ideāls Nomaiņa: Šī metāla adapteri der visi datumi, un gandrīz visas tradicionālās siksniņas 20mm/0.79 gadā(aptuveni) platums ar viegli-noklikšķiniet uz pavasara bārs.Ar šo siksnu adapteri, jūs varat pievienot siksniņu un adapteri Galaxy Watch4/par Watch4 klasiskās bez instrumentiem.

3.2 Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Piezīmes:

3.8 BR pircējs, lūdzu, sniedziet CPF vai CNPJ, tā būs labāk, lai jūs saņemtu to ASAP.paldies

2、Superior Saderība: ideāls savienotājs nomaiņa siksnas.Šis nerūsējošā tērauda adapteris ir paredzēts Galaxy Watch4/par Watch4 klasika.

Specifikācijas:

1.3 Tas ir neiespējami, lai atrisinātu tas, ja mums nav(don ' t) zināt par viņiem!

5、Vairākas Krāsas: ir vairākas pieejamās krāsas, lai jūs varētu izvēlēties no.Siksna adapteris būs perfekti atbilst vairums ierīces.Nerūsējošā tērauda nodrošina arī ļoti harmoniska un individuālu izskatu.

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Piezīme: Spānija pasta kodi, kas sākas ar 07, 51, 52, 35, 38 vai pasta kodi attālo rajonu.Lūdzu nepērk aizjūras noliktavām sūtījumu.Tikai Ķīna var kuģi.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

2. Kādas ir pieejamās metodes, par maksājumu?

Gadījumā siksniņu, izmērs: aptuveni 20mm/0.79 gadā(Siksna Nav Iekļauta komplektācijā)

3.7 Pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

3.4 PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

2.4. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. Par Atsauksmes:

1.2 Atsauksmes MUMS ir ļoti svarīgas , Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas un nodrošināt vislabāko klientu apkalpošanu.

Iepakojuma Saraksts:

3.5. Ja neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā termiņā, ?lūdzu, sazinieties ar mums (nekavējoties) .Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.

Pielietojums: Galaxy Watch4/par Watch4 classic

Savienotājs*2gab

  • Valodas: Angļu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Funkcijas: Push Ziņojumu

 

Atstājiet Savu Citēt